2012. november 13., kedd

Legjobb magyar tárhely szolgáltatók !

2012 -ben az általam felállított lista a következő :

1 - http://ole.hu/

Ezen az oldalon megtalálunk mindent ami számunkra fontos ,ha tárhelyet szeretnénk bérelni. Tárhely bérlés, Szerver bérlés, Streaming, webfejlesztés illetve sok más egyéb dolgot a témával kapcsolatban ! Az ole.hu egy jól áttekinthető és könnyen kezelhető oldal tehát a jövőbeni vásárlók számára kifejezetten ajánljuk !

2 - http://tarhely.ma/

A tarhely.ma weboldalon sok olyan akcióval illetve kedvezménnyel találkozhatunk amely számunkra mint tárhely vásárlók - bérlők nagyon kedvező. Az oldalon érdekesen elnevezett csomagonként találjuk meg ezeket Füge , Tölgy és Bükk .. Nagyon ötletes megoldás !

3 - http://tarhely2.hu/

A tarhely2.hu a jéghegy csúcsa ... kiindulva már csak a fejlécből . Itt egyből egy domain cím ellenörző kis alkalmazásba futunk ahol leellenőrízhetjük a tárhelyünkhöz vásárolni kívánt címet. Itt már találhatunk olyan dolgokat is mint például ingyenes tárhely , cPanel tárhely, CMS tárhely és joomla tárhely ... szemezgethetünk sok kis apróság között

4 - http://webtarhely2.hu/

Mit érdemes tudni a webtarhely2.hu weboldalról !?  Sok értékes információt és elérhető árakat ajánlanak nekünk ahogy belépünk az oldalra . Kedvezményes webtárhelyek , viszonteladói tárhelyek , FTP tárhelyek találhatunk ,kellemes környezetben , jó árakon !

5 - http://tárhely1.hu/ illetve http://webhosting1.hu/

Az 5. helyen 2 hasonló oldal végzett . Ezeken az oldalakon olyan információkat találunk a csomagokról ( például cs1-cs2-cs3-cs4-cs5-cs6 ) amelyek nagyban befolyásolhatják döntésünket ! Példaképpen a tárhely méretet és az e-mail címek darabszámát hoznám fel . Általánosságban minden csomagban elérhető minden funkció ,de még is több csomag tárul elénk, legfőképpen a tárhely méretek miatt.

6 - http://tarhely.in/

A tarhely.in weboldalon kicsit több kutakodással ,de egyszerűen tudunk tárhelyet rendelni magunknak !
Ezen az oldalon is mint a többin megtaláltuk azt a kiírást miszerint "Mi nem csak szolgáltatást szeretnénk nyújtani, hanem hiteles tájékoztatást" , viszont itt nagyobb figyelmet fordítottak erre a mondatra ! Leendő tárhely tulajdonosok kérdésekre fel ! Itt választ kapunk minden eddigi kérdésünkre !

Ez volt a személyes kis listám ! Remélem mindenki aki tárhelyet szeretne bérelni megfogja találni magának a legmegfelelőbb kedvezményt , csomagot ! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése